Техничка школа Врање

Добродошли на наш сајт

Техничка школа - ваш прави избор!

Техничка школа - ваш прави избор!

Електротехника

Машинство и обрада метала

Саобраћај

И ове године награђени најбољи ученици саобраћајне струке

  • 23 јун

Најбољим ученицима наше школе, из подручја рада саобраћај, додељене су награде за резултате које су постигли на повећању безбедности у саобраћају.

Председник скупштине града Дејан Тричковић тим поводом организовао је пријем за ученике и професоре и њихове родитеље.

Председник Скупштине града Врања др Дејан Тричковић приредио је пријем за наше ученике, који су својим ангажовањем допринели повећању безбедности у саобраћају. Реч је о ученицима Јовани Николић, Марини Симоновић, Зорани Живковић и Милошу Младеновићу, који су од стране Савета за безбедност саобраћаја града Врања награђени са по 10.000 динара.

Град Врање већ  неколико година награђује ученике, који су се поред редовних наставних обавеза, додатно ангажовали у спровођењу мера безбедности саобраћаја. Ученици су учествовали у спровођењу истраживања, осмишљавању акција, едукацији, како би безбедност свих учесника у саобраћају била подигнута на виши ниво. Директор Техничке школе, Славиша Анђелковић,  истакао је о партнерски однос са локалном самоуправом, као и постигнуте резултате у области  безбедности саобраћаја. У име награђених захвалио се Милош Младеновић, који је уједно и ђак генерације, рекавши да је награда велики подстрек за даљи рад и постизање још бољих резултата.

 

Контакт

Адреса: Техничка школа, Булевар Авноја 2, 17500 Врање

тел/факс: (+381)(17)400-645

ПИБ: 100549264

Матични број школе: 07138954

Жиро рачун: 840-1155666-07