Техничка школа Врање

Добродошли на наш сајт

Техничка школа - ваш прави избор!

Техничка школа - ваш прави избор!

Електротехника

Машинство и обрада метала

Саобраћај

ХХIII Републичко такмичење електротехничких школа

  • 05 јун

XXIII Републичко такмичење електротехничких школа одржано је у Техничкој школи у Ужицу. На овом такмичењу, одржаном 03. јуна, учествовале су све електротехничке школе које су успеле да изборе пласман на регионалном такмичењу одржаном пар недеља раније . Учествовала је и наша школа...

Учесници такмичења су се, као и годинама уназад, надметали у знању из предмета: Основи електротехнике I и II, Електроника и Електроника у енергетици. Нашу школу је на овом такмичењу представљао Сава Милхајловић (ментор Иван Митић), ученик III1 одељења, који се такмичио из предмета Електроника у енергетици. Право учешћа на овом такмичењу је изборио тако што је на регионалном такмичењу, одржаном у Електротехничкој школи ”Мија Станимировић” у Нишу, заузео вицешампионско место.

 У конкуренцији од 23 ученика свих електротехничких школа Србије, наш представник, Сава Михајловић пласирао се на четвртом месту. Коначну ранг листу из овог предмета, као и ранг листу школа можете преузети на линковима испод.

Коначна ранг листа Електротехника у енергетици

Коначна ранг листа школа

Посебна захвалност професорки Славици Величковић, чији несебичан допринос и залагање су омогућили да Сава оствари овај успех.

 

Честитамо на овом успеху и желимо пуно среће у предстојећим изазовима!

 

 

Контакт

Адреса: Техничка школа, Булевар Авноја 2, 17500 Врање

тел/факс: (+381)(17)400-645

ПИБ: 100549264

Матични број школе: 07138954

Жиро рачун: 840-1155666-07