Техничка школа Врање

Добродошли на наш сајт

Техничка школа - ваш прави избор!

Техничка школа - ваш прави избор!

Електротехника

Машинство и обрада метала

Саобраћај

Обавештење o распореду часова

У наставку је дат распоред одржавања наставе у радној недељи  од 06.04. до 10.04. 2020. год.

Детаљније...

МПНТР: СОС телефонска линија 0800-200-201 за психосоцијалну подршку запосленима у просвети, родитељима и ученицима

Од 23. марта 2020. године почиње са радом СОС телефонска линија 0800-200-201 за психосоцијалну подршку запосленима у просвети, родитељима и ученицима. Министарство просвете, науке и технолошког развоја је због настале ситуације извршило пренамену СОС линије, а ова линија је у редовним условима имала функцију пријаве насиља у школама и подршку ученицима, а сада је у функцији подршке за превенцију и умањење стреса у ситуацији ванредног стања које је последица епидемиолошке кризе.

Више информација на сајту Завода за унапређивање образовања и васпитања

Обавештење о измени Правилника о календару образовно-васпитног рада за текућу школску годину

Имајући у виду актуелно ванредно стање на целој територији Републике Србије, Министарство просвете, науке и технолошког развоја донело је одлуку о промени Правилника о календару образовно-васпитног рада школе за школску 2019/2020. годину. Део промена који се односи на нашу школу огледа се у следећем:

Детаљније...

Обавештење o распореду часова

У наставку је дат распоред одржавања наставе у радној недељи  од 30.03. до 03.04. 2020. год. Четвртак 02.04. год. ради се по распореду часова за понедењак.

Детаљније...

Обавештење о настави на даљину

Поштовани родитељи и ученици, у току је формирање група на нивоу одељења које координишу разредне старешине. Уколико вас још  није контактирао нико од наставника, јавите се разредном старешини и обезбедите информације о броју мобилног телефона и e-mail адреси ученика. Ово је неопходно како бисте могли да будете информисани о начину добијања материјала за сваки од предмета.

Линкови од значаја

Распоред наставе Министарства просвете, науке и технилошког развоја

 

УПРАВА ШКОЛЕ

 

 

Обавештење поводом ванредног стања

Обавештавају се сви запослени, ученици, као и родитељи ученикаТехничке школе да је, Одлуком Владе Републике Србије од 15.03.2020. године, због увођења ванредног стања, обустављена настава у школи. Сагласно с тим, директор школе је донео одлуку којом ће школа радити под условима прилагођеним новонасталој ситуацији. То подразумева следеће:

  1. Настава ће бити реализована на даљину (online)
  2. Запослени у администрацији и управи обављаће минимум процеса рада, у смислу давања потребних обавештења, координације и основних административних послова
  3. Увођење распореда дежурстава запослених у тимовима по 3 запосленa

Предметни наставници ће у координацији с разредним старешинама организовати контакте с ученицима и прослеђивати материјал наставе у електронском облику или виду линкова на којима се налази садржај. Потребно је да ученици који немају e-mail, креирају исти и обавесте разредног старешину како би несметано пратили наставу.

Пратите сајт школе као и facebook страницу Техничке школе на адреси https://www.facebook.com/tehnicka.skola.vranje/ и бићете информисани о свим новинама.

 

УПРАВА ШКОЛЕ

 

 

Контакт

Адреса: Техничка школа, Булевар Авноја 2, 17500 Врање

тел/факс: (+381)(17)400-645

ПИБ: 100549264

Матични број школе: 07138954

Жиро рачун: 840-1155666-07